Snackis

Har suttit ute på altanen från halv tre tills nu – halv sju. Har läst, ätit, halvsovit, gassat i solen och haft en samtal med mamma på sisådär en och en halv timma. Fina mamma. Har pratat om kroatienresan och hur allt kommer gå med maten där osv. Har även planerat in "utmaningsdagar" den här veckan då det ska provas nya "farliga" livsmedel till middag. En och annan tår trillade ner för kinden. Men det var inga jobba tårar – snarare tvärt om. Givande samtal som fick mig på bättre tankar var det iallafall. :)
Söndagsmidag á la standard

Middagen satt fint i magen också. Tror allt att jag var en fisk i mitt tidigare liv. Längtar tills all god mat på resorna i sommar. Grillspett, svärdfisk (åh), tzatsiki, oliver, goda sallader... Maten på utlandsresor är halv nöjet enligt mig. Haha.
Nu ska jag iväg och jobba kväll/natt. Puss & Kram 


Kommentarer
Jen

Åh önskar jag gillade fisk mer. Är ju så bra!



Du det tvivlar jag inte en sekund på! Och förresten så ska jag inte säga så mycket. Mina armar är inte mycket att skryta med ;) gillar inställningen :))

2012-05-20 @ 19:46:34
URL: http://thejenna.blogg.se/
Matilda

Åh, lax är nog en utav de godaste maträtterna. Helt otroligt gott! :)

Allt bra med dig? Kramar

2012-05-20 @ 21:28:41
URL: http://jordgubbssaften.blogspot.com
Karolina

Åå ska absolut testa ditt recept!

Jaa det känns så himla skönt att våga testa saker man så länge varit rädd för, lycka till med dina utmaningar!!:D

Love

2012-05-20 @ 22:07:37
URL: http://akleian.blogg.se/
Ida

Så skönt att du kan ventilera lite med mot din-så värdefullt! När åker du iväg? Kroatien? Ngt mer? Familj eller vänner??



Har oxå suttit ute i solen idag, skaffat mig urrjusig vinna-bränna!! Yey ;)



Va rädd omdig på bästa sätt!!! Kram

2012-05-20 @ 23:10:13
URL: http://skeptisk.blogg.se/
Jasmine

Tack så mycket för tipset! :)

2012-05-21 @ 08:01:45
URL: http://livetijasminesogon.blogspot.se
Ida

Hej :)

En fråga: dricker du inga näringsdrycker? Går du inte på någon behandling alls/samtal? Går du upp i vikt utan näringsdrycker? För du äter ju inte SÅ mycket direkt...

Du kämpar på så bra och tar underbara foton måste jag säga :) Stor kram Ida

2012-05-21 @ 09:49:02
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Ida

Jag har aldrig frusit dom för tycker det går bra att dricka dom förutom att jag får så ont i magen av dom =/ Vill helst inte ta dom då dom förstör tycker jag. Blir liksom att jag inte kan unna mig annan mat bara för att jag ska dricka nd. Dom ska ju vara UTÖVER och inte istället för... Vill hellre äta mellis i form av yoghurt o mysli, mackor eller glass men dom tycker jag ska ha både och vilket jag inte får i mig o då blir det bara nd vilket känns fel och sjukt. Vill ju kunna äta vanlig mat liksom. Vill du att det ska gå så långsamt med vikten? Skulle det inte kännas skönare om det hände lite mer på vikten? Jag vill inte att det ska gå för fort, huvudsaken är att jag har koll (JAG o inte äs) och att det går framåt. Får gå långsamt om det vill men i Mora tycker dom det ska gå fort och vill att jag ska dricka 6 nd UTÖVER alla andra mål vilket jag inte klarar. Är ju galet enligt mig :O Hur mår du rent psykiskt? Äter du mediciner? Kram

2012-05-21 @ 13:17:14
URL: http://fightforlife.bloggsida.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0