Växla upp – igen!

När Herr Ågren väl hälsar på nu för tiden så är det ett annorlunda besök än vad jag är van vid. Jag känner oftare "Tusan, nu har jag ätit för lite", istället för "Åh, fan vad jag är mätt – dags att kompensera". Och anledningen till det då? Jo, vädret.
Folk springer runt på stan i korta, vita klänningar, folk ligger och solar i bikini, folk uppdaterar stup i kvarten om vilken häääärlig power walk/springrunda de tog i morses innan frukosten åkte i magen... De har orken till att göra vad de vill samt att de har fina, välmående kroppar att visa upp – dvs allt som inte jag har (i dagsläget). Och det är när jag ser alla dessa övertaggade människor som Ågren mer än gärna kommer på besök.
Jag vill också kunna springa runt med endast en tunn "avslöjande" klänning på stan, jag vill också kunna ta mig en springarunda innan frukosten – som sedan avslutas med ett dopp i sjön – i bikini. Men idagsläget känner jag inte att jag klarar av det. Och nej, det beror inte på några "tjockiskänslor", helt tvärt om.
Detta ger mig ännu mer motivation till att öka maten yttligare. Vilket jag också har gjort på senaste tiden. Men jag är rädd att tappa kontrollen när jag får dessa känslor. Fast det är kanske det som behöver hända.. att jag tappar kontrollen – fast på rätt sätt. Men så länge jag håller mig till mina måltider och äter mig mätt (liite mer än mätt), så behöver jag nog inte oroa mig för att tappa kontrollen där emellan.

.
En tjej med lite extra längtan
Blev kanske lite osammahnhängande, men jag förstod vad jag menade i allafall ;) Dags att växla upp yttligare en gång. Och ni ska veta att det inte bara är "ord och ingen verkstad", för när jag säger att jag ska göra något – då ser jag tamejfan till att göra det också. För jag vill komma tillbaka till livet – på riktigt!




Kommentarer
L

Hej där! Har följt dig ett tag nu och som jag tänker fortsätta! :) Så många tankar som jag delar med dig och det är så himla skönt att veta att man inte är ensam i dem, det finns någon som har lika tokiga/bra tankar som mig. Blir i övrigt väldigt glad av dina inlägg vilket hjälper mig på min egen väg upp! Och - vädret, ja visst hjälper det , helt underbart :) Stor kram till dig

2012-05-22 @ 19:10:21
Sarra

Hej,

Kan du lägga upp mer vad du äter under en dag så man blir inspirerad av din mat SNÄLLA. försöker komma upp som fan i vikt nu och behöver mer pepp och matinlägg och hur många mål om dagen äter du?



Ps. känner samma motivation som du just nu...ökar i mina portioner vi ska upp tjejen ;)

2012-05-22 @ 19:20:55
Sarra

tränar du något i dagsläge föresten?

2012-05-22 @ 19:24:07
k a r i n

Åh jag känner exakt samma! Jag vill kunna gå i t-shirt, i linne, i klänningar! Har så mycket fina sommarkläder som bara ligger och väntar på mig. Beach 2012 är nog kört, men 2013.. då jäklar ;) Vi har så mycket att kämpa för! PEPP!

2012-05-22 @ 20:51:47
URL: http://raindance.blogg.se/
Ida

Hejja dig!!

Du kommer inte tappa kontrollen vad nu du menar med det? Du behöver INTE vara rädd att vikten ska rusa upp även om du börjar äta mera. Ju mer du äter desto högre är förbränningen.Det behövs massor med mat för att gå upp i vikt, extra mycket eftersom du inte tar näringsdrycker. Så ät på med gott samvete ;) Ät det du älskar och ät mycket :) Känner igen mig i det där att vilja gå i lätta klänningar och visa upp sin kropp istället för att dölja den o skämmas... Kämpa på vännen!

2012-05-22 @ 21:16:07
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Cecilia

Sv Sara: Jodå! Jag kan försöka lägga upp mer matinlägg :)) Hur många mål jag äter/dag är lite olika beroende på jobbet och så :)



Och nej, jag tränar ingenting i dagsläget :)



Härligt att du ökar på dina portioner!! Nu kämpar vi framåt :D

2012-05-23 @ 10:45:59
URL: http://vagenupp.blogg.se/
Annika

Åh vad jag känner igen mig i dig!

Jag har varit i samma situation som du för några år sedan och idag är jag frisk och sund med en "normalvikt", som jag aldrig trodde var möjligt tidigare.

Det är verkligen fullt möjligt att bli fri från alla tankar och all ångest. Du kommer att klara detta! Fortsätt kämpa och tro på dig själv! Stor kram

2012-05-25 @ 15:03:02
URL: http://halsoankan.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0