Tillbakablick

Blickade tillbaka några månader i min matdagbok. Om jag tyckte att jag åt bra och kämpade till mitt yttersta "på den tiden" – vad tusan gör jag inte nu då? Och hur kommer jag tänka om den här tiden som är nu om yttligare några månader framöver? Det är skillnad på att kämpa och att verkligen kämpa, mina vänner. Mängden mat som jag fick i mig för några månader sedan – när jag precis hade bestämt mig för att vända på detta, är minimala om man jämför med nu! Man ser verkligen stora framsteg, åtminstånde på matintaget.
Märker även en stor skillnad på nu och när jag läser om vilka livsmedel jag åt. Har utmanat, äter mer varierat (tro det eller ej) och nu äter jag även saker som jag aldrig trodde att jag skulle våga äta igen. Och jag säger det igen, märker jag en sådan här förändring nu, undra då hur stora föändringar jag kommer att märka om yttligare några månader. Den som väntar får se.
Om några månader (rätt många kanske, men ändå) så kommer jag säkert inte kunna förstå hur jag kunde välja ett äpple framför en äpplemuffins till mellanmål back in the days. Okej.. det där tar jag delvis tillbaka. För äpplen kommer jag aldrig att tröttna på. Men att byta ut sitt vanliga mellis (yoghurt, mackor, frukt osv) mot någon sötsak ska förhoppningsvis inte vara några problem lite längre fram.
Gofika (Pensionärsfika?) haha
Nåväl, något alla borde tänka på är att man ska äta för både kropp och själ. Punkt slut. 


Kommentarer
linnea

Knner igen det där sååå mycket! Var stolt över framstegen du gjort! Och åååh, det påklägget har jag inte heller ätit på eeevigheter! Har iofs aldrig varit någon favorit men blivit småsugen (kanske för att jag börjar lessna på alla andra pålägg haha) senaste tiden - så nu när du gjort det ska jag se till att köpa hem det och smaka jag med! :D

2012-05-06 @ 18:06:42
URL: http://linneahs.wordpress.com
Anonym

Det är så härliigt att blicka tillbaka och se att man faktiskt kommit framåt!

Sv: haha.. Kan inte hålla med dig. Med tanke på att jag är vegetarian så äter jag ju inte fisk eller så, är allergisk mot avocado så de bitarna åker bort också. Är mest omelett sushi bitarna jag äter haha.. Kram!

2012-05-07 @ 06:04:33
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Sara

underbara! du kommer klara at gå hela vägen, du klarar allting du vill. stor kram :)

2012-05-07 @ 09:24:49
URL: http://misssteinholtz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0