Dagen

Känner mig lugn i själen. Låter löligt. Men jag mår faktiskt rätt bra just nu. Dåliga dagar går och kommer och som jag skrev förut så varar inget gott förevigt. Tyvärr. Men man måste även må dåligt för att sedan kunna må bra. Men nu är en sådan period – då jag mår bra. Vet att jag kommer få bakslag snart, men då är jag beredd. Då vet jag också att bra dagar väntar.
Känns skönt att få iordning här hemma också. Målat hela dagen lång. Men nu försvinner min målarpartner iväg i en vecka (syster). Precis vart och skjutsat henne och ska snart åka iväg till jobbet!
 
Halvklart vardagsrum / Lunchen idag
 
God lunch idag. Järpar, couscous, ajvar och goda grönisar. Dagarna kretsar inte lika mycket kring maten längre. Behöver inte planera ett dygn innan vad jag ska äta. Tar vad som finns och som kroppen suktar efter. 
 
Försöker styra maten efter livet och det har fungerat rätt bra den senaste veckan. Tror dock det beror på att jag har vart ledig. Behöver inte vara så petnoga med mina tider då. Nu jobbar jag som sagt en vecka men jag hoppas på att kunna hålla detta flyt igång. Men varför måste jag vara noga med tiderna bara för att jag jobbar, egentligen? Visst att jag måste få i mig alla mål per dag. Och samtidigt som det är prio ett så känns det minst lika viktigt att inte låta det ta över vardagen. Vill kunna vara flexibel och äta mindre vissa måltider, för att sedan bygga på vid nästa. Ta det som det kommer! 
 
 


Kommentarer
Maja

Åhh, matbilder gör mig hungrig! Magen suktar efter mat men måste vänta till mamma kommer hem.. xD
Skönt att du har kommit in i en bra fas! Jag vet inte riktigt vart jag är just nu, någonstans mellan bra och dålig skulle jag tro...
Massa kramar till dig och hoppas att det bra måendet kan hålla i sig även när du börjar jobba igen!
Kram! <3

2012-11-22 @ 16:19:55
URL: http://cuilenya.blogg.se
Maja

Sv: Går på Rytmus, ett musikgymnasium. Tredje ring...
(Om jag hade valt idag hade jag dock valt natur, estet är på tok för flummigt för min smak)

2012-11-22 @ 16:20:51
URL: http://cuilenya.blogg.se
Linnea

GRATTIS på namnsdagen!! =)

Svar: Tusen tack :D
Cecilia

2012-11-22 @ 21:04:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0