Gólunch

Eftersom jag inte har så värst mycket energi i varken hjärna eller kropp så känner jag extrem skillnad på energigivare och energislukare – gällande personer. Men oavsett om jag har umgåtts med en energigivare eller inte så är jag fortfarande rätt matt i hjärnan efter att ha umgåtts i några timmar. 
 
Jag tycker att det är så otroligt viktigt att man bara omger sig av människor som man verkligen trivs med. Man ska bli pigg och känna sig upplyft av sina vänner och inte tvärt om. Det är lika viktigt att våga göra slut med en vän som med en partner. Varför slösa tid på något man inte mår bra av? (Om vi ändå kunde tänka så gällande allt..)
 

Dagens goda lunch
 
Åt en fantastiskt god lunch. Ja, verkligen fantastisk. Önskar att jag hade kunna skicka lite av smakerna genom datorn till er där ute. Man fick komponera sin egen sallad med valfri "bas" (som i mitt fall blev fisk). Kronärtskocka, broccoli, blomkål, kikärtor, hommus.. massvis med härligheter åkte ner i magen. Blev lite för mätt, åt lite till, blev ännu mättare – och där la jag av. Lagom till matkoman kom. 
 
Nu är jag åter igen hemma. Ska ta det lilla lugna ikväll. Uppskattar kvällarna hemma mycket mer nu när jag jobbar. Brukar ju som sagt bli en del kvällspass för min del. Skönt att bara vara och inte göra något alls. 
 
Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0