Fyra små ting.

Kaniner. Trodde att det ansågs som husdjur. Men här används de till allt annat än just det. Det skär lite i mitt lilla hjärta bara jag tänker på det! Samma sak gäller sköldpaddor och andra söta djurungar. Åh. Hade velat ta med mig allihopa hem. För där kan jag lova att de hade fått en bättre plats!
 
Longan. Favoritfrukten som har missbrukats här nere. Den sägs förbättra sömnen. Och jag tror att det stämmer! Har köpt med mig ett stort lass hem må ni veta.
Laddat upp med en påse longan, fem äppplen, tre mango(s?), nötter och rostade ärtor att ha på planet tillbaka i morgon. Tror nog att jag ska överleva. 
 
 
Ett: Massa söta sköldpaddor.
Två: Sushi med helknasig topping. Kan ni gissa vad det är på?
Tre: Tepanyaki. (Åh..)
Fyra: Longanfrukter. 
 
Precis ätit god middag bestående av lax och grillade grönsaker + pestosås. Avdlutade med färsk mango. Nöjd och belåten. Nu ska jag hoppa i säng och sova. Upp vid fem i morgon bitti för att åka till flygplatsen. Kram.


Kommentarer
ungefaer.blogg.se

Hahaha, åååhhh vad jag är avundsjuk på din resa!
Var i Beijing och Shanghai precis efter OS där, vill så gärna åka tillbaka!
Toppingen ser nästan ut som mango och typ... majonäs? hahaha. God sushi i Kina i alla fall. Märks att de är grannland med Japan!

Hoppas resan hem går bra!
Stor kram

2013-04-29 @ 19:24:00
URL: http://ungefaer.blogg.se/
Anonym

två: mango.

Svar: ...kunde vart! ;)
Cecilia

2013-04-30 @ 18:05:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0