Saffran & Apelsin.
Är det något som många tycker mindre om så är det frukt i mat. Många anser att frukt hör hemma i fruktsalladen eller i yoghurtskålen. Lika många anser nog att saffran hör hemma i lussebullarna.
Jag å andra sidan diggar bäggde delar i mat och gärna i samma maträtt. Tycker att det blir en fin kombo!
Återigen så visste jag inte vad jag skulle göra med torsken. Tog av vad som fanns hemma, helt enkelt. Och resultatet blev någon form av apelsin-saffrans-grädd-torsk. Rätt annorlunda, men både färggrant och smakfullt.
Apelsin, apelsinskal, lök, grädde, mjölk, saffran, peppar, hummerfond,
broccoli, morötter, kapris, tomat, couscous, basilika, gurka.
(Japp, det var nog allt..) Och gott, ja det blev det sannerligen.
Kommentarer
Emma
vad använder du dig av för slags grädde?
Svar:
Cecilia
Soelas
WOW! Inspirerande! :D
Svar:
Cecilia
Trackback