Fredag och marknad.

Godmorgon Fredag.
 
Jag tycker att det är fredag och måndag hela tiden. Dagarna där emellan är ett blurr. Rätt skönt att inte ha koll på dagarna. Allt är samma ändå! För första gången sedan jag kom hit lyckades jag försova mig i morses. På tiden, kan tyckas! Har en inbyggd väckarklocka och brukar vakna samma tid varje morgon. Nästan på minuten dessutom! Har väl vant mig vid den där mat-och-sov-klockan. 
 
I mitt horoskop i morses stod det. "Du bör tänka på detta; resan är målet".
Tyckte att det stämde så bra på något vis. Och många frågar vart jag läser mitt horoskop. Jag har en app som bara heter "Horoscope". Ladda ner och se efter om den stämmer lika bra på er!
 
 
Precis snackat med läkaren i hopp om att få ordning på magen. Jobbigt när den bråkar! Annars tänker jag ge mig tusan på att ha en bra dag. Ska ju iväg på marknad hela dagen! Åker vid elva och äter lunch på vägen. Är tillbaka i eftermiddag. Misstänker att det blir någon form av "Dagens". Spännande utmaningen tycker jag!
 
Nåväl. Grötfrukosten i magen och snart är det dags för mindfullness innan vi åker.
Hörs senare ikväll. Ha en fin fredag. Kram
 


Kommentarer
Jasmine

Hoppas det blir en fin fredag, marknad är ju alltid mysigt :)

2013-08-09 @ 12:16:31
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0