Promenad med favoritbrallorna!

Hej vänner. Hej lördag.
 
Helgen har startat rätt bra. Vill att den fortsätter så.
Finns nog inget finare sätt att vakna upp på än av pirrande meddelanden. Fast å andra sidan hade det väl kanske vart ännu bättre att vakna upp brevid personen på riktigt. Ska nog ta mig humörshöjande permis snart för att kunna få det där! Ja, så får det minsann bli.
 
Haft en skön förmiddag. Vart på promenad och snackat skit. Rätt sjukt hur likt man kan tänka egentligen. Man är då fan inte ensam med alla knepiga tankar som yr omkring i huvudet! Man delar så mycket mer än vad man tror. Skönt att få bolla med någon som tänker lika. Man kan dela med sig och lära sig av varandra! Kan vara rätt hjälpande att prata med någon som förstår, på riktigt. Problemen kan dock vara väldigt olika, men i grund och botten så är det ändå maten man har gemensamt. 
 
Det är fasen inte lätt att vara förälder, vän eller kollega till någon som har en ätstörning. Svårt att veta hur man ska uttrycka och betee sig. Tåls att komma ihåg de gånger man kan få några klumpiga ord kastade i ansiktet på sig. Det kan göra fan så ont. Men man får komma ihåg att det inte är så lätt alla gånger. Man får guida de utomstående. Försöka förklara och förstå. Och man ska även komma ihåg att det oftast är välmenade ord, även ifall det ibland kan verka som raka motsatsen! Ni som har fått sådana där kommentarer förstår nog vad jag menar. 
 
En tur vid havet.
 
Kan äntligen använda mina favoritbrallor igen. Finally! Var flera år sedan sist. Och de kommer bara sitta snyggare med tiden. Ge det någon månad till så! Har skänkt bort en hel del kläder. (Även klippt isär) haha. Ibland tar ilskan över! 
 
Frukost och nd i magen. Minns ni när jag sa att jag aldrig skulle vänja mig vid dem igen? Någonstans inne i huvudet visste jag ändå att jag hade fel. De är fortfarande inte lätta att få ner, men de är lättare. Säger ju att allt är en vanesak. Lunch om ett tag! Sen ska jag ut och njuta av sensommarsolen. 
Varm dag. Hoppas ni får en fin lördag. Kram
 


Kommentarer
Hen heter A

Jag hejar på dej..!

Svar: Och det tackar jag för!! Kram. :)
Cecilia

2013-08-24 @ 13:18:29
URL: http://alexjzon.blogg.se
Elin

Måste vara en härlig känsla när kläderna sitter snyggare igen, och speciellt när det är ett favoritplagg! Tåls att sägas många gånger, men fan alltså, dina framsteg är enorma och det märks verkligen! Det känns som att det där riktiga avstampet inte är så långt borta längre!
Hoppas dagen blir bra, med många fina meddelanden ;)

Svar: Ja, det känns inte helt dumt faktiskt! ;) SOM jag saknat dessa brallor. Haha. Tack snälla Elin! :) Tycker om att bli påmind om det. kram!!
Cecilia

2013-08-24 @ 14:23:18
Nini

Måste bara säga vad du är vacker och vackrare kommer du bli, är så inspirerad av dig. Läste din blogg förut och kom ihåg då hur du var och såg ut...helt annan tjej med liv i ögonen igen!

Jag undrar ungefär hur ser ditt matschema ut? Du verkar få ND(har fått do nu också igen)

Kämpa på starka och vackra du!

Svar: Tack. Det värmer verkligen!! :) Så kul att jag kan inspirera :) Ja, jag börjar nog bli en annan människa. På tiden. :)
Fem måltider per dag som bas. Sen nd utanför det. :)
Cecilia

2013-08-24 @ 14:28:09
BusinessBird

Underbar bild! Du ser väldigt lycklig ut! :-*

Svar: Tack snälla! :)
Cecilia

2013-08-24 @ 15:53:46
URL: http://vivelafrance.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0