RELAX

Hej
 
Somnade innan jag hade lagt huvudet på kudden igår. Drack oboy och åt macka till kvällsfika igår. Börjar (äntligen?) vänja mig. Ja, för det är ju just det; En vanesak.
Försöker hoppa över en massa hinder. Och oftast är det en själv som sätter käpparna i hjulet. Har redan tagit mig förbi några (många) hinder på vägen som jag aldrig trodde att jag skulle klara. 
 
Man har sin egna gräns i huvudet. En orimlig siffra. Något man fått för sig och som man vill hålla fast vid. Men plötdligt har man sprängt den muren. Rätt rejält dessutom! Det känns ovant att bo i den här kroppen, jag erkänner. Men med lite övande och rätt strategier så ska jag nog kunna se min kropp som ett heligt tempel så småningom. Och då lär jag trivas bättre än någonsin! 
Låt oss hoppas på det. 
 
 
 
 
 
 
Lagt upp en plan inför kommande permis. Märker att det behöver inhandlas en hel del "nya" saker till hemmet. Andra saker än de där fjösiga livsmedlen som tidigare stått överst på handlingslistan. Vet egenligen inte vad som skrämmer mig, men något är det! 
 
Lördag. Händer inte mycket idag.
Funderar på att ta mig ett sista (och första) dopp innan höstvindarna sveper in! 
Fast det där får jag nog fundera på ett tag. Haha. Hoppas ni får en fin dag. :) Kram
 


Kommentarer
Hanna

Fundera inte, ta doppet. Det är värt det även om det skulle vara kallt. Man måste ju ha badat ju=)

2013-08-10 @ 11:17:39
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Daniella 🌙

Åh, jag ska äta varm macka och oboy nu när jag är färdig med duschen sen. Din blogg är bra, du peppar iallafall mig till att äta <3

2013-08-10 @ 12:40:08
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Mmm... Varm mjölk eller ja, kakao mjölk i vinter med nybakat ljummet brööööööööööd <3

Du e så himla duktig! Tyck om din nya kropp.
Jag kämpar på här hemma som en idiot nu, trycker i mig käk och fått hem ND-drycker, Fresubin Citron nu också. Tänkte dricka 1 om dagen.
Jaja äntligen börjat gå sakta upp i vikt iaf:) Lååång väg kvar, har väl typ... 10kg till mens vikten, känns som rena helvetet bara. Vill spola fram tiden nu till jul iaf.

kram

Svar: Åh det lät inte fel du!! :)Bra att du börjat med nd. Det är bra för kroppen och din kropp kommer tacka dig :) Aldrig provat citronsmak. Är det god? :)
Kämpa på. Kram!!
Cecilia

2013-08-10 @ 16:46:34

Du anar inte :)) Nyss vägt mig före min Granola musli frukost, jag har fasikn hoppat över min drömvikt med 1hg, det e nog 3år sen jag vägde såhär mycket sist :)
Tack underbara du för du inspirerar! NÄR du kommit hem och allt har LUGNAT sig, å om du VILL ska jag komma till Alingsås och luncha med dig, å du ska få en tack-present. Detta har jag bestämt!

Svar: Åh va härligt att läsa!Haha absolut. Det kan vi kanske ordna :D Hoppas du har en bra söndag. Kram.
Cecilia

2013-08-11 @ 06:24:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0