Styrka osv.

Smyckesverkstad
 
Har lyckats limma ihop mina fingrar ett flertal gånger idag.
Men vad gör väl det när man får sig lite nya armband på köpet?
 
Behöver köpa ny saker – igen. Det får bli kvällssysslan! 
Det var en av er som tipsade mig om en bra hemsida att köpa pärlor osv på. Har ni någon annan sida som ni vet är billig, bra och har snabb leverans? Hade uppskattats av lilla mig. 
 
 
Vad tycker ni om dem? Fått frågor om jag säljer. Och jag ska fundera på saken. Hade kanske vart kul att sprida lite fina budskap till er där ute. Och så blir jag ju sysselsatt på köpet. 
 
Melliset idag... Jadu, jag säger då det. (Ja, jag säger då fan det). Plus n-dryck utöver det. Men vad tusan; Jag lever väl än? Måste lära mig att äta för kropp och själ. Viktigt för mig!
 
Jag har alltid valt livsmedel utifrån" nyttigt" eller "onyttigt". Det är slut på det nu. Hädan efter ska jag gå efter "gott eller "inte gott". Lyssna på vad smaklökarna är ute efter. Inte huvudet!
 
Värt ett försök. Kram
 
 
 
 


Kommentarer
Ida

Du är så pysslig, o fina blir armbanden. Har kommit igång med lite armbands-fix ja oxå, efter månaders paus. Du har väckt inspiration i mig :) får ja fråga vad de är för sida du hittat pärlorna?

Mellis inklusive n-dryck, det är okej att säga "fan" åt! Men du får försöka se på det som den medicin de faktiskt är för din kropp o knopp! N-drycken är dessutom bara tillfällig (klen tröst idag-ja vet!!:/), kämpa på! Tycker att äta gott är en bra inställning! Fokus på det kan inte göra ngt värre!?!

Stor kram

2013-08-18 @ 17:22:33
URL: http://Skeptisk.blogg.se
Daniella 🌙

Var kommer de där pärlorna ifrån? (:

Svar: Olika! Vissa panduro och vissa från en marknad :)
Cecilia

2013-08-18 @ 18:10:34
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Anonym

Pagoni.se har en hel del har jag för mig. var ett bra tag sedan jag hade min period av smyckestillverkning dock ;)

Svar: Tack!! Har nog kollat in den sidan. Men ska kika igen :)
Cecilia

2013-08-18 @ 18:14:17
Jasmine

Himla fina!

2013-08-18 @ 18:26:55
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/

åå skulle lätt köpa några utav dig snygging <3

hoppas allt e bra, här e magen som en orkan men vikten går uppåt, imorgon påbörjas nya utmaningar för min del, mitt livs värsta och jobbigaste kanske :( Men, vill ju bli frisk!

kram

Svar: Kul!! :)Du gör helt rätt. Gör det bara!!! :) Vad är det du ska ta dig an? Kram.
Cecilia

2013-08-18 @ 19:06:53

jag har ju en form av ortorexia, inte anorexia alltså. mitt problem, sen mååånga år har varit självplågeri via aktivitet, förbränna kalorier. promenader å jogging, min kondition e toppen men vad glör det, som sagt, när mensen varit borta i 5år och man e mager som en räka...

så ifrån och med imorgon kommer den viktigaste promenaden på hela förbannade dagen att försvinna-morgonen... kommer bränna gott i min stackars hjärna nu. vet att jag kommer hoppa upp några hekton av bara detta men det vill jag, för vill också ha tillbaka min mens.

träna, kan jag göra sen. å andra sidan, hur många mil har mina fötter fått vandrats egentligen och slitskador på detta........

2013-08-18 @ 20:13:06
Anonym

Får man veta vad det var för mellis? :)

Sen tänkte jag bara fråga en sak ang. Innan du blev inlagd nu, du la ju "ofta" upp bilder på mat här, väldigt fina och färgglada bilder på både frukost, lunch och middag, jag undrar, var det bara upplagt för att kunna ta foto eller var det sånt du åt när du var hemma och innan du fick hjälp?

Svar: Ja, oftast var det mina tallrikar jag tog kort på :) Vad tänkte du på?
Cecilia

2013-08-18 @ 20:16:11
Anonym

Får man veta vad det var för mellis? :)

Sen tänkte jag bara fråga en sak ang. Innan du blev inlagd nu, du la ju "ofta" upp bilder på mat här, väldigt fina och färgglada bilder på både frukost, lunch och middag, jag undrar, var det bara upplagt för att kunna ta foto eller var det sånt du åt när du var hemma och innan du fick hjälp?

2013-08-18 @ 20:16:37
Hanna

Snabb och snabb... På ebay finns sjukligt billiga saker men de tar 10 - 30 dagar, om man nu orkar vänta så länge ;>

2013-08-22 @ 20:57:49
URL: http://klockanhalvtre.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0