Tisdag och sekundrar.

Hej.
 
Fick mig en bra start på dagen idag. Satte mig vid frukosten med ett leende som tydigen lös upp hela ansiktet. Små ord. Ord som gör mig vam, glad och sprallig. Haft en bra förmiddag och känner mig peppad på att åka hem i morgon. Smaka på friheten lite! Den finns där. Och jag hoppas på att få röra vid den lite oftare så småningom. Trodde att jag skulle få mer utevistelse efter dagens bevis på att jag gör rätt. Men icke. Samma, gamla, fjuttiga minutrar! Men försöker uppskatta det lilla jag får. Ger jag mycket då vill jag ha mycket tillbaka..
 
Är otålig av mig. Förbannat otålig. Saker ska ske nu. Och det är väl det som gör att de där tiderna stressar och håller mig fast. Saker och ting ska se på samma minut, varje dag, hela tiden. Sekundrar kan stressa mig och förstöra en hel dag. Borde slita mig loss från det där. Det-är-ju-bara-tid. 
Gällande en del saker ska de ske snabbt. Men gällande vissa saker vill jag "skynda långsamt". Och det är väl bara ett bevis på att inget av det egentligen är ett måste.. haha. Fattar knappt själv vad jag menar, sorry!
 
 
 
Horoskop
"Din strävan efter framgång är så ihärdig men du måste också acceptera bakslag!"
 
Det där satte ord på mina känslor just nu. Och försöker jag förklara mer så kommer ni inte fatta ett skvatt om vad jag bubblar om. Nåja. Satt igång med nytt pyssel nu. En mössa står på tur. Verkar gå snabbt att bli klar, så ni får se den om någon dag! :)
 
Nä, nu är det snart lunchdags. (Hoppas fan inte det blir korv idag igen.) haha. 
Kram


Kommentarer
Ida

Skickar en lycko-spark i ändan till dig, det blir nog tufft hemma, men du klarar det! Och när du blir osäker så våga erkänna det och be om hjälp o stöd! Hur länge ska du va hemma?
Stor kram till Dig

Svar: Jag ska bara vara hemma över en natt! Lagom start :) Kram!!
Cecilia

2013-08-13 @ 17:13:38
URL: http://Skeptisk.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0