Värme. Från olika håll.

Idag...
 
...ja, idag kan jag från hjärtat säga att ångesten blev utbytt mot fjärilar istället. Hela dagen dessutom. 
Välkomnar alla nya känslor i kroppen och tar emot dom med öppna armar. 
Blev en lång och väldigt bra eftermiddag. Har suttit nere på klipporna och solat och snackat i flera timmar. Spontanbesök. Ja, man tackar för det ja! 
 
Vart så satans varmt idag bara. Och precis som vanligt blir min mage lite uppfuckad då. Inga signaler som stämmer. Tur att jag inte har något annat val än att äta efter mat-och-sov-klockan.
Trots det blev det en liten miss. Men det är sådant som inte spelar någon roll i längden. Nåja, inte för att det får hända fler gånger. Men en gång är ingen gång, eller vad säger man?
 
Dagen gjorde mig mer gott än vad en liten miss gör mig ont. Den saken är säker!
Jesus vilken energi jag fått idag. 
 
 
Nyss ätit middag. Spaghetti och köttfärssås. Der var längesen! Lunch idag blev torsk med couscous. Och nu sitter jag och försöker...ja, vad försöker jag? Fatta vad som händer omkring mig egentligen. Haha.
Ursäktade mig förut att jag hade stökigt på rummet. Har tidigare tyckt att det vart konstigt hur jag kunnat vart så stökig när jag samtidigt är ett kontrollfreak.
Men då fick jag höra att om man har kaos omkring sig när det gäller stök på rummet osv så är det bara ett tecken på stressad och kaotisk hjärna. Make sense. 
 
Nä, nu hamnade jag på sidospår. Dags att pärla!
Kram. 
 
 


Kommentarer
anonym

Vem har du som behandlare? Har ni pratat om någon permission snart?

2013-08-02 @ 22:38:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0