Hunger eller sug?

Feber och sjukdom innebär alltid samma sak för mig. Uteblivande hunger och mättnadskänslor. Istället känner jag ett obotligt sug. Efter allt. Rörde mig inte ur soffpositionen igår och kände varken hunger eller mättnad på hela dagen. Ändå åt jag betydligt mer än vad jag gjort på väldigt, väldigt länge igår. Ett konstant ätande från morgon till natt. Ångest? Inte alls. Jag var ju sugen. Så borde varje dag se ut egentligen!
 
Febern höll i sig även idag. Trettioåttagrader och en gnagande huvudvärk. Och varken jag eller de omkring mig förstår hur jag kan vara så pigg. Hade jag inte fått det bevisat genom febertermometern så hade jag knappt lagt märke till viruset i kroppen. Förutom de där signalerna från magen då, förstås. 
Något annat som har hållt i sig under dagen är just suget. Tanken var även att ta en shoppingdag idag och avsluta med favoritbuffén. Kanske inte smartaste idén med feber i kroppen! Men så var det där med suget.. finns inget som kan locka mig så mycket som just en buffé (med sushi!!). Så vi skippade shoppingen och la energin på det viktigaste istället. Buffén. ;) 
 
Och vet ni? Ibland kan det vara förbannat härligt att inte känna mättnad. Då kan man äta betydligt mycket mer. Borde vara sjuk lite oftare tror jag! Haha. Där satt jag med feber och en snorig näsa och åt som aldrig förr. Så det kan bli! 
 
 
Så, vad blir det här näst? Har hört att glass ska vara bra för att dra ner febern? Dock lite kallt för det. Hade hellre velat värma mig med något varmt, men som samtidigt dämpar alla dessa sug. Varm choklad? Nygräddade bullar?
Äh, har även hört att en skål yoghurt + massa nygräddade, knaprika äpplechips och alla andra gottigheter ska kunna bota både sug och sjukdom. Vitaminer ni vet.. Sådant jag förmodligen har överskott på! Haha. 
 
Hoppas ni mår fint & ha en mysig söndagskväll kära ni. Kram!


Kommentarer
Linda

Hoppas att du snart blir kry, hör av dig om du vill lucha en sushi lunch.Kram Linda

2013-02-10 @ 18:45:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0