Currykyckling med Mango

Det fick bli en lite senare lunch idag än vanligt. Tror bestämt att det är det som kallas att anpassa sig. Eller att invänta lunchsällskap som är sent kanske.. haha. Men det gör inte så mycket. Ibland känns det bara bra när tider flyttas omkring. Bara det är på en rimlig nivår...
Lagade ihop en stark (!!), men god kycklinggryta i vilket fall som helst. Brukar bli näst när jag improviserar, som idag. Allt på måfå och jag provsmakade inte förens jag kände att jag var klar med allt. Kanske inte lika bra! 
 
Dagens lunch
Currykyckling med mango
 
Älskar att ha frukt i mat. Antingen tycker man om det eller så avskyr man det. Själv tycker jag att det är något av det bästa som finns. Speciellt mango och banan! Och i detta fallet så passade den söta mangon perfekt i hop med den starka curryn. Saknades bara lite jordnötter på toppen! Recept, något? 
 
Påfylld i magen och redo för jobbet. Och snäll som jag är så hoppar jag in tidigare idag, trots ett låångt pass! Har mycket att få igen ska jag säga er. ;) Hoppas ni får en bra kväll!


Kommentarer
Fröken Elva

Recept!! Har en mango hemma i kylen ☺

2013-01-09 @ 15:50:19
URL: http://Frokenelva.blogg.se
helene

banan, kyckling och curry - sounds perfect! :D

2013-01-09 @ 17:49:33
URL: http://nystig.blogg.se
Hanna

Hej, jag undrar vilken smak på nd's du tycker är bäst och vilken du föredrar? Jag har än så länge hunnit prova vanilj, tropisk och choklad. De var helt okej förutom chokladen hehe.
Tack för en inspirerande blogg!

Svar: Hej! :) Mina favoriter var choklad och cappuchino. :) Chokladen frös jag in och åt som glass och cappuchinon värmde jag och drack som kaffe :)
Cecilia

2013-01-09 @ 19:24:54
URL: http://hannalouises.devote.se
Elin

Ooooh, så gott det ser ut. Recept; ja tack!!! Kurrar i magen på mig nu när jag ska sova bara jag tänker på mat! Havregrynsgröten får vänta några timmar dock, tror jag är den enda i världen som kan längta efter det lite?! Haha :)

Hoppas du har haft en bra dag! (Har inte läst igenom de andra inläggen så noga tyvärr, tidsbrist!!!)

2013-01-09 @ 23:40:15
Anonym

Om du skulle ta bort all sallad och ha den på en assiett bredvid istället (rekommenderas) vore det inte mycket mat kvar på tallriken. Tycker ofta dina portioner ser likadana ut med till största delen grönt. Något att tänka på om du VERKLIGEN vill nå en normal vikt?

2013-01-10 @ 07:18:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0