Ikea

Idag hade jag uppskattat en "pojkvänshörna" på Ikea. Ni vet, ett sådant ställe där tjejerna dumpar av killarna medans de går och handlar. Fast så kom jag på; Ikea, sängar och soffor. Åh, lockande. Där hamnade jag en bra stund och vilade benen. Ikea kan verkligen suga musten ur en ibland. Men det var en väldigt mysig dag och det blev välfyllda kassar som följde med hem. 
Dagen fick mig att bli ännu mer sugen på att flytta och skaffa eget. Det är sjukt hur de kan utnyttja 20 små kvadratmeter på sättet de gör. Inspiration ut i fingertopparna. Allt ska gå i ljusa färger. Guld, rosa och vitt. Precis så vill jag ha det! Mycket spets och gulligull, trots att det inte är alls sådan jag är. Haha. När det kommer till kläder så älskar jag baggyjeans och stora luvtröjor. Men kikar man in i mitt rum så ser man något helt annat. Rosa tapeter, rosa gardiner, rosa sängkläder, rosa lampor...kommer nog aldrig att växa ifrån den färgen!
 
 
Det blev inga köttbullar på Ikea. Istället gick vi till en buffé som jag hade spanat in, såklart. En buffé bestående utav sushi och thaimat. Heaven. Jaha, vad väljer man nu då?
Enkelt. Sushi och misosoppa till förrätt, thaimat till huvudrätt och yttligare några bitar sushi till efterrätt. Sedan var jag mätt å glá. (Dog även ingefärsdöden en aning. Blev fyra omgångar..Stackars mage).
Dock kan jag inte låta bli att tycka att det är svårt att veta hur mycket man ska ta när man kombinerar som jag gjorde idag. Sushi blandat med vanlig mat. Vad är rimligt? Men äsch, ska inte behöva tänka så mycket på det. Blev bra mycket mer mätt idag jämfört med när jag bara äter sushi. Så det var allt annat än för lite i vilket fall som helst. :) För det finns väl inget "mått" på det där antar jag?!
 
 
Inga mer bärfläckar i soffan!! En fin, färgglad bricka ska få agera underlägg till min yoghurt med bär (!!) i, istället för våra vita överkast i soffan. Haha. De åker i tvätten var och varannan dag tack vare att jag inte har lärt mig att stoppa skeden rätt i mun än ;) Bärfläckar överallt. En jäkel på att söla. Jag erkänner! 
 
Fick föresten mitt schema idag. Som egentligen inte kan klassas som något schema då jag knappt jobbar den här veckan. Synd kan tyckas, men även skönt faktiskt! Kan behöva ta igen mig så gott det går. :) Ska roa mig bäst jag kan också. Bland annat så blir det några nätter nere i Halmstad. 
 
Men nu blir det fix inför ikväll. Nåja..ska koka ris iprincip. Haha. Puss
 


Kommentarer
Rebecka

Hihi ja en bricka kan verkligen vara bra! Kul med halmstad! Hoppas att solen skiner lika mycket när du kommer som idag :)

2013-01-13 @ 19:03:55
URL: http://Reebbbeckaa.blogg.se
Hanna

Passa på att vila lite och kanske ägna den lediga tiden åt någon trevlig utmaning. Vet inte hur det är för dig men jag har alltid lättare för svåra saker om jaggör något kul av det. Typ fika på en utflykt. Då går det helt plötsligt lättare att äta pannkakorna eller dricka nyponsoppan eller vad tusan det är som jag har svårt med just då.

Eller så får du ta och laga någon soppa till dig själv när du är ledig och kanske ensam hemma också?

2013-01-13 @ 22:29:06
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0