Att hoppas på det bästa.

Tisdag.
 
Låt inte den här dagen bli lika illa som gårdagen. Snälla
 
Mina tankar är dumma mot mig. De vill mig så illa. De höll mig vaken hela natten. Ville inte vakna upp till den här dagen. Men nä, det gick ju inte att undvika precis! 
 
Näringsdrycker
 
Tog den första med min behandlare vid sidan. Den gick inte ner smärtfritt, om jag säger så. Vet att detta här är nödvändigt för att gå vidare. Har gått in i den såkallade "arbetsfasen" nu. Dags att köra vidare och ta nästa kliv mot livet!
Det gör så satans ont, jag erkänner. Men jag hoppas, och tror att även detta är en vanesak. Det ger sig med tiden. Kommer vänja mig. (Åh, jag försöker intala mig det). 
 
 
Men vet ni? Det finns något positivt med allt. I och med detta får jag nu börja röra mig lite mer fritt utomhus. Inte sådär supermycket, men bra mycket mer än tidigare. Själv dessutom. Ska ta tillvara på det och inte använda promenaderna av fel anledning. 
 
Försöker vara i kontakt med mig själv hela tiden. Svårare än det låter. Och ännu svårare blir det när man helst av allt vill fly i från sig själv i vissa stunder. Att vara närvarande. Har lätt för att gå runt med en tom blick och liksom vara helt..likgiltlig. 
 
Nu var det snart lunchdags. Kram. 
 


Kommentarer
ida

Se näringsdryckerna som medicin.Du tar dom för att bli frisk och få det liv DU vill ha! Jag drack sex näringsdrycker per dag utöver fulla port mat ett tag. Plus rullstol. Det du ;) Kämpa på. Finns inga genvägar tyvärr... kram

2013-07-23 @ 14:39:31
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Alexandra

Måste ändå vara skönt att stå still på den maten? Då kan du lita på vad de säger och har en bra grund!

2013-07-23 @ 14:43:20
URL: http://lexie85.blogspot.com
F

Du kommer klara det. Se dryckerna som nått som tillför din kropp friskhet, som i slutändan tillför ditt psyke friskhet.

Näringsdrycker kan vara livet i dryckesform! <3

2013-07-23 @ 15:08:42
URL: http://martafanny.blogg.se
Karin

Det är alltid jobbig med förändringar och nya saker. Jag bävade mer tiden innan jag började med dem, än när de väl var gjort. För mkt förväntansångest kanske, så drog inte ut på det och började med dem trots att vikten var allt i från stabil. De är jobbigt första dagarna.. men man vänjer sig. Kämpa vidare fina du! <3 Tror på dig.

Svar: Ja, det är ju det! Men jag tror och hoppas att även detta är en vanesak. Håller nästan med dig! Man bygger upp något gigantiskt innan. Tack snälla du. Kram!!
Cecilia

2013-07-23 @ 19:15:41
Anonym

Kriga på lilla kämpe! Hur många nd's är det om dagen på capio? Kram

Svar: Ska försöka!! Tre om dagen är det som gäller. Kram!
Cecilia

2013-07-23 @ 20:28:14
Ida

Ja, det gör ont, det är inte smärtfritt! Men det gör ont och är långt ifrån smärtfritt att vara sjuk. Detta är en väg bort från de allra ondaste! Vägen till ett liv att fylla med mera liv!
Ge inte upp! Livet är Ditt att Leva!'

2013-07-23 @ 20:35:01
URL: http://skeptisk.blogg.se
anonym

Gör bara som de säger så kommer det bli bra:)!

Svar: Får hoppas på det! :)
Cecilia

2013-07-23 @ 21:46:08
emilia

Åh, de där dryckerna saknar man inte i efterhand, det lovar jag.. men det är oxå i efterhand man ser vilken nytta de har gjort! Man får försöka göra det bästa av situationen oavsett hur dålig situationen är (ska komma från mig haha!), vilken smak är bästhittills, och vilken sort dricker du? :)

2013-07-27 @ 09:01:30
URL: http://pezone.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0