Lördag. En vanlig lördag.

Gårdagen erbjöd sol för en gångs skull. 
Som dessutom utnyttjades. 
 
Tog med oss vårt mellis och satte oss utomhus. Kakor och kaffe, fredagen till ära. Fläskfilé. klyftpotatis + tzatsiki till lunch och till middag blev det lax med bulgur. De verkar tycka om lax lika mycket som jag här. Dvs rätt mycket.. Får det någon gång i veckan åtminstånde. 
 
Helg väntar nu. Även den här helgen är det många som är iväg. Hade vart kul med lite besök då det kommer vara rätt folktomt här. Men det fick jag då inte ta hit. Gaah och åååhh.
Tur att jag har beställt ett stort (ja, verkligen stort) paket med pysselsaker som väntas komma i dagarna. Gick loss på alla möjliga saker man kan tänkas sysselsätta de små fingrarna med. :) 
 
Håret växer och växer.
 
På måndag är min riktiga behandlare tillbaka. Har vart riktigt nöjd med bägge. Men det ska bli kul att höra om han märker någon skillnad. Ja, främst i knoppen då. Det är lätt att glömma av framstegen man gör. Speciellt tankemässigt. Men om man jämför med hur jag beter mig nu jämtemot hur jag betedde mig i början. Ja, då har jag tagit björnkliv. Svårt att se. Men det har jag faktiskt gjort! Detta är fortfarande början. Något som jag bör upprepa för mig själv. Jag har lätt att stressa iväg – samtidigt som jag vill att det ska gå långsamt. 
 
Får ofta höra att jag har en jävla viljestyrka, är motiverad och nyfiken
Tre rätt bra aspekter för att lyckas hela vägen tror jag. 
 
Hoppas ni får er en fin dag vänner. Nu väntar frukost. Kram.


Kommentarer
anonym

Har varit i Varberg tidigare, vilka behandlare har du? Kom ihåg att varje dag är värdefull, utnyttjas rätt=ytterligare ett steg mot må-bra-livet:)

2013-07-06 @ 08:29:27

syns att du mår bättre på något vis :)
kan du inte ge exempel på hur ditt kostupplägg ser ut med dl osv? typ muslifrukost, hur många dl osv? ja hur ser en dag ut med käket.

detta fixar du <3 önskar jag var i din sitts, skulle fan behöva ne käftsmäll själv för att ta tag i min ortorexia...

2013-07-06 @ 20:30:41
Elena

När jag var inlagd var det permissioner hela tiden tyckte jag, redan andra helgen ville de att jag skulle åka hem men jag var så rädd för det att jag bara ville vara kvar på avdelningen och slippa visa mig duktig för familjen. Tänk vad olika man tycker!

2013-07-19 @ 01:18:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0