Nålar.

Fredag.
 
För första gången känner jag att motivationen tryter ordentligt
Somnade med tårar på kinderna och vaknar med detsamma. 
 
Har haft herr Ågren på besök många gånger i mitt liv. Men så här länge har han nog aldrig stannat. 
Och detta illamående alltså. Jesus. 
 
Försöker lugna mig med lite nålar i öronen. Kan gå från att vara hyper till att somna på fem minuter när jag får nålar. De gör underverk för mig. Kanske ska lära mig att sätta egna nålar. Finns massa "roliga" punkter man kan sätta på. Finns det en punkt på kroppen för att få vett i huvudet, så säg till!
 
Har ni testat att fåakupunktur i öronen någon gång? Vad tycker ni?
 
 
Får besök efter lunchen. Blir mysigt! Tror att det är extra viktigt för mig att få komma ut lite nu. Få känna vad det egentligen är jag strävar mot. Livet, vänner, familj – frihet
 
Hoppas på får en fin fredag. Vi hörs ikväll. Kram
 


Kommentarer
anonym

Ångesten är ett bevis på att du gör rätt och kämpar, ätstörningen gör allt för att få dig att tappa taget, håll ut och fortsätt på den inslagna vägen så kommer du att gå segrande ur detta:)!

Svar: Ja det är ju så det är!! :) Då vet man att man gör rätt.
Cecilia

2013-07-26 @ 12:54:26
Elin

Det är nu motivationen inte ska dippa, men förändringar sker inte över en natt, glöm inte det! Sedan är du helt galet bra som ger dig själv den här chansen! Det är trots allt "bara" en liten del av ditt liv, resten har du framför dig att njuta utav.

Men det viktigaste är att du inte får glömma att du är så jävla bra!!! Nålarna, ser läskigt ut, men fascinerande att det funkar så bra för dig! ;-)

Svar: Precis.. Men dom säger att det är vanligt med en dipp i den här tiden jag är i nu. Så det är väl bara till att stå ut. Suck!!
Exakt. Får se det så. Lätt att känna att sommaren går "förlorad". Men hade jag inte vart här nu så hade väl även nästa sommar gått förlorad. :)

Älskar att få nålar. :D Du borde prova,.
Cecilia

2013-07-26 @ 13:32:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0