Sjunde Juli.

Eko. Eko. 
 
Men om anledningen till dålig bloggning beror på att man spenderar dagarna i solen så tycker jag att det är mer än okej. Äntligen lite sol och värme. Helgen har gått ovanligt fort. Iallfall om man jämför med förra. Har fått komma ut en stund varje dag den här helgen. Var precis nere vid stranden och doppade tårna i havet. Varmt, men inte tillräckligt varmt för att ens vada. Haha. 
 
Hoppas på att få ta egna små promenader snart. Det hade jag uppskattat! (Mer än mycket dessutom). Blir lite ändringar den kommande veckan. Nya steg och nya utmaningar. Men det är ju så behandlingen ska se ut, även om det skrämmer mig. Man måste ta alla steg. Och vissa steg skrämms mer än andra, men de måste ändå göras. Det är ju liksom en del av allt. 
 
 
Pasta till lunch och knäcke till mellis. Och nu ska jag sätta mig och jobba på fräknarna ett tag till innan det är dags för middag. Och i morgon är det ny vecka – igen. Då har jag vart här i en månad. Ja, en hel jävla månad. Jesus, vad tiden har gått fort! 
 
Nåväl. Hoppas ni haft en bra helg. Kram


Kommentarer
Alice

Gör så det är synd att vattnet är så otroligt kallt även här.. ;)

2013-07-07 @ 15:45:26
Emma

vilka utmaningar skrämmer dig mest?

2013-07-07 @ 21:22:30
anonym

Hur lång tid är det planerat att du ska vara i Varberg? Hur lång tid har du fått beviljat?

2013-07-07 @ 23:14:32
BusinessBird

En månad? Oj vad tiden går fort.

2013-07-08 @ 19:12:58
URL: http://vivelafrance.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0