Två små systrar.

Söndag.
 
Haft besök fyra dagar i sträck nu. Känns som jag hade kunnat sova i flera dygn. Man vill liksom vara på topp när man har besök. Och sen kommer tröttheten som ett brev på posten. Dötrött! 
Har dock vart underbart mysigt med lite besök. Min syster sov här i natt och idag kom även mamma ner. Redan vid nio i morses åkte jag och L iväg på en liten utflykt. Strosade vid havet och tog oss en tur till fästningen.
 
Magkatarren har gjort sig påmid mer än någonsin de här dagarna. Det är redan illa som det är. Känns inte som jag behöver ännu en grej som är "ivägen". Så typiskt! 
Är verkligen inne i en känsloperiod. Positivt ibland och negativt ibland. "Att vara i kontakt med sina känslor". Ja, visst kan det väl vara bra. Men det är samtidigt rätt påfrestande. 
 
Min fina syster & jag.
 
Precis haft fruktstund med melon och dagens middag bestod av "söndagsstek", klyftpotatis + sås. Och föresten så räcker det att jag kommer utanför dessa murar för att inse vad jag behöver lägga lite extra krut på när det gäller att bli fri. Små, små fällben som hela tiden kommer ivägen. Här går det an, då jag inte har något alternativ. Men så fort jag har någon slags valmöjlighet så blir det alltid "fel" beslut som tas. Märker att jag inte är redo för det "fria" livet ännu. 
 
Längtar till den dagen då jag tar rätt beslut, även då jag inte "måste".
För den tiden kommer va?
 
Nu ska jag kolla film. Kram och hoppas er helg vart bra. 


Kommentarer
ungefaer.blogg.se

Den tiden kommer att komma!
Du är så stark och duktig, skickar massa styrka och kramar!

2013-07-21 @ 20:20:12
URL: http://ungefaer.blogg.se/
Anonym

Sötisar! När ni får besök får de äta tillsammans med er då?

Svar: Tack! :) Njaa, ibland. Bara vissa mål. Men det blir väl mer med tiden :)
Cecilia

2013-07-21 @ 22:22:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0