Vad jag behöver.

Igår var jag arg. Så arg så jag trodde att jag skulle explodera
 
Jag-vill-ha-frihet. Blir tokig på detta. På riktigt t-o-k-i-g. I början var det nästan lite "skönt" att bli tvingad till att bara få vila och äta. Inte få gå någonstans. Jag behövde det. Men nu.. nej, nu räcker det. Vill börja röra mig utomhus. Få åka iväg och se något annat än området här. 
 
"Din tid kommer den också". När fan då undrar jag?
 
Men ibland hjälper det att hänga lite läpp. De såg att jag höll på att bli tokig. Ledsen och allmänt väck. Fick mig därför en tur till biblioteket nu på eftermiddagen. Lånade en massa pysselböcker. Så nu kan det få regna bäst det vill. Sitter gärna inne med mina pysselböcker. Haha. 
 
Morgonpigg klockan 05.00?
 
Matdagen har vart sisådär. (Faktiskt ingen höjdare alls. Haha) Sopplunch + efterrätt, ni vet. Yallayalla. Det tog sin lilla tid att få allt i magen. Men det hamnade där det skulle. Och det är det enda viktiga just nu.
Soppan var åtminstånde god. Broccolisoppa stod på menyn idag. Har börjat lägga upp egen mat nu. Med stöd och hjälp från personalen, såklart. Det går bra. Men min syn på en normalportion verkar fortfarande vara aningen rubbab. Rätt rejält faktiskt. 
 
Jag får lita på deras koncept. De har matprogrammet för en anledning.
För att det är normala mängder.
För att det är den mängden man behöver. Där med basta!
 
Ska sätta igång med lite pyssel. Sedan väntar middag! 
Kram


Kommentarer
ida

Fint du pysslar! Älskar ugglan :-)
Du skriver att det tar tid att få i dig allt. Har ni nån tidspress när ni äter? Nån deadline då det ska va uppätet eller får ni sitta hur länge som helst? När jag låg på östra i gbg hade vi 20 min på oss på mellanmålen och lite mer på middag o lunch. Är ju inte friskt att äta hur länge som helst om du förstår vad jag menar. Kämpa på. Been there, done that. Flera gånger.

2013-07-04 @ 17:10:06
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Helene

Något som jag tänke på när jag skulle försöka "ställa om" min hjärna till att lägga upp normalportioner, var att låtsas att jag lägger upp mat till någon annan. En tjej i min ålder, med liknande vardag. Vad skulle hon behöva, den där Lisa? Lite mer potatis kanske, hon får ju inte svälta ihjäl heller, stackarn... Mer kött ska hon också ha, och lite av det och det. Nu ska nog Lisa bli mätt.

2013-07-04 @ 19:19:46
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
Elin

Låter ju helt underbart gott med broccolisoppa. Det är en av mina favoriter, soppa i sin enkelhet är gudomligt oavsett smak (okej, inte ärtsoppa). Blev sugen på det nu, FELIX gulashsoppa på konserv är supergod! (Snacka om att jag är lite konstig!!)
Det är ju för övrigt sååå härligt att vara sådär arg/ledsen/besviken/irriterad ibland. Efteråt så känns hjärnan lite lättare på något vis!
Och, när det är soppa du bjuds på, får ni bröd till och vad brukar det vara för efterrätt? :) kram

Svar: Ja, det var faktiskt rätt gott med broccolisoppa! :) Har aldrig gjort soppa hemma. Men det får det nog bli ändring på. Får smyga med några recept härifrån ;)
Ja, självklart får vi macka till soppan. :) Och efterrätterna varierar. Ofta någon form av paj osv :)
Cecilia

2013-07-04 @ 21:19:04
anonym

I know the feeling...kan bara säga stå ut det kommer bättre tider jag lovar:)! Du kommer uppskatta friheten så mycket mer när du har gått igenom detta, ingen som inte har varit där vet vad frihet betyder.
Hur ser upplägget ut vad gäller näringsdrycker, är det fortfarande efter de tre första veckor man börjar med de? Ett tips även om det är grymt jobbigt, vänta inte med viktuppgången. Du kan välja att dra av plåstret fort eller långsamt;)

Svar: Det där med näringsdryckerna är väldigt individuellt :) Det är olika när man sätter in dem :) Får se lite när det blir! Ingen dag att vänta in med glädje precis. Haha.
Cecilia

2013-07-04 @ 22:35:22
Elin

Haha, jaa! Eller så gör du en egen kokbok :-)
Ah okej, men det låter ju gott iallafall! Och det är väl himla tur för dig att det är gott, borde vara lättare att få i sig hela måltiden då. Meeen, som sagt, ibland är det lätt och ibland svårt! Du är ju inte mer än människa så perfekt kan det inte vara från början! Hoppas dagen har varit bra! Kram

2013-07-05 @ 22:24:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0