Är det bara söndag?

Har adrig känt en sådan här trötthet tidigare. Har heller aldrig vart med om en sådan omtumlande och långsam helg. På rikigt, det känns som den varat i en evighet. Vill bara ha måndag och nystart. 
Men måndagar här gör att veckan kan starta i ren kaos. Det jag är här för är det som skrämmer mest. 
 
Fick komma till en affär för första gången på två veckor igår. Tycks vara en hejjare på att fjäska då jag egentligen inte får ha sådana "aktiviteter" över huvudtaget. Blev som ett barn och ville ha allt. Fick dock bara två små minuter på mig då vi hade brådis. Men fick i allafall med mig det jag var ute efter. Dvs pennor. Nu ska här kladdas! Längtar tills jag får lite mer frihet. Då kommer jag ta bilen in till stan varje dag. Så länge får jag uppskatta det lilla. (Vilket jag är duktig på). 
 
(Mina blommor står sig än)
 
Ett under att jag har hållt dessa vid liv då jag har lyckats få död på kaktusar
 
Söndag, söndag. I morgon ska jag träffa en ny behandlare. Semestertider, ni vet. Men han verkar vara toppen. Och det är bara för någon enstaka vecka. Och det kom i rätt tid. För den "riktiga" friskhetsprocessen börjar inte förens om några veckor då semsetertiden är slut. 
Just nu är det bara en tid för att få kroppen stabil. Och hur lång den tiden är, ja, det vet man inte riktigt. Med andra ord kanske den jävligaste tiden inte ens har börjat än? (Påminnelse till mig själv: Inte ta ut något i förskott....). Saker löser sig och lättar med tiden. 
 
Well. Hoppas ni får er en bra söndag! Och om inte; Ha det ändå. Kram
 
 
 
 


Kommentarer
Elin

Härligt att du fick en liiiiiiten stund i himmelriket iallafall! Tänk när du kan ta bilen till mataffären och bara stå och glo på allt, haha! Jag ska för övrigt strax till Ica med mamma för att handla. Övningskörningen du vet... (Så alla kan ju hålla sig inne, jag blir lätt lite hetsig... Hehe)

Hoppas inte att söndagen blir föööör lång och inte heller att veckan blir föööör jobbig. Du fixade ju denna veckan, så nästa vecka kan ju bara bli bättre! (Iaf kan man tänka så, tanken är ju faktiskt viktig!)
Kram!

Svar: Ja, det var behövligt. Ville verkligen ha allt jag kom åt. Men tyvärr var tiden knapp :(( Haha, åh lyckost. Tänk att man kan bli avis på någon som ska HANDLA. Löjligt när man tänker efter! Haha. Åh. Hur går det för dig? Tur att jag måste vara inne då ;) Kram!
Cecilia

2013-06-23 @ 11:29:55
Hanna

Oh my god!! En själsfrände! Haha, jag och min mor har båda lyckats torka ihjäl kaktusar. Det krävs oanad talang för att lyckas med det känns det som=p

Du kämpar på otroligt bra och det kommer bli fint i slutändan även om det känns sådär till och från minst sagt nu. Fast det vet du ju, det är jag säker på. Du gör ett fantastiskt jobb med hjälp av alla där (gissar jag) oboy är ju ingen lätt sak bara sådär efter massa tid, eller allt annat man är ovan vid och av någon dum anledning rädd för.

Fortsätt simma!

2013-06-23 @ 12:09:43
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
anonym

Ta till vara på tiden, det kan tyckas långt till utskrivning men det går så fort... varje dag är viktig! Dra inte ut på viktuppgången genom att fuska det drabbar bara dig själv, ju bättre vikten blir desto klarare blir tankarna och du kan fokusera och jobba på det som ligger bakom ätstörningen. Vem har du som behandlare? Är det fortfarande Marianne som lagar maten? Som du förstår av frågorna har jag varit där tidigare. Lycka till:)!

Svar: Det gör jag verkligen!! Och ja, det GÅR att fuska, det har jag beskådat må du tro. Men jag är INTE en av dem. Vilket känns bra. :) Hellre att vikten går upp av "rätt" anledning. Förlita sig på dem och systemet de kör med. Får ny behandlare i morgon för två veckor. :) Inte hundra än! Och japp. Det är fortfarande Marianne som står för maten. Den är god tycker jag. :) När var du här?Kram.
Cecilia

2013-06-23 @ 14:03:35
Elin

Jotack, det var ett nöje att handla idag. Ica får ett extra plus för den goda vattenmelonen och att det fanns jazz-äpplen. Vi skulle bara ha några saker men kom hem med två stora papperskassar. Standard typ känns det som! Det blir alltid mer än vad man tänkte från början!

Och körningen gick bra faktiskt, men jag tror fortfarande att jag kommer få kärringstopp vid en korsning eller liknande och stoppa upp hela allt så att alla blir irriterade. Men jag får inte det, men jag tänker så... Haha! Men i övrigt gick det bra och alla överlevde, tillomed dom på bensinmacken!! Hehe :-)

Svar: Vi fick faktiskt vattenmelon häromdagen. Supergod. (Och jordgubbar som en del av melliset idag). Men från att ha ätit minst 6 frukter dagligen till att bara äta 1, kanske 2... Det tar emot ;) Saknar mina äpplen!
Härligt att det gick bra. :) Alltid när jag ser en bil med övningskörningsskylt så kör jag automatiskt om. Går ju i slowmooooo ;) Eller äre gasen i botten för din del kanske?
Cecilia

2013-06-23 @ 15:51:58
Elin

Åh, låter som att de väljer frukten/bären lite med omsorg iallafall! Är maten god i övrigt? För det är ju lixom det som är viktigt. Kanske har du skaffat dig en favoriträtt? :)
Sen förstår jag att du saknar frukten, jag överkonsumerar frukt, bär och grönsaker. Men det är nog ingen fara, jag lever iaf ;) sen skyller jag det mesta på att jag tränar så mkt och behöver lite extra frukt, salt och cola (jag är värd det, haha!)

Haha, det var bara en som körde om. Fast och andra sidan så körde han väääldigt fort. Jag höll mig inom hastighetsbegränsningarna, 70-90 :-) har en liten kärlek för att köra fort :))

Svar: Maten är faktiskt toppen. Vällagad och nya saker nästan varje dag. Bara fått samma rätt två gånger hittils. Variation med andra ord :) Sådant jag var dålig på hemma, men uppskattar här! Haha.
Nej, någon favvis har jag inte skaffat mig än dock. Men det kommer nog snart :) Favoritfrullen är i allafall yoghuttfrukosten. Som vanligt. Haha. Tycker om gröten.. men yoghurt är svårslaget alltså.

Cola säger du. Jag-blir-galen. Skicka på posten, okej?!
Cecilia

2013-06-23 @ 16:14:45
Elin

Jag är lika dålig jag på att variera mig kan jag säga. Men man lever ju bara en gång så varför inte äta det man gillar? ;) fast variation är ju bra, såklart! Hehe

Åh, just det! Hur går det med begäret? Risken om jag skickar är väl att du inte får dricka det? Eller? Haha :)

2013-06-23 @ 20:13:46
Jen

Du är en kämpe tjejen! Dricker du fortf läsk eller har du fått få vänja dig av vid det?

Är familjen inte på besök något förresten?

Massa kramar <3

2013-06-23 @ 20:43:13
URL: http://thejen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0