Flyttmåndag.

Måndag
 
Börjar med att hänga läpp. Ja, måndag, ni vet.
 
Men det varade inte länge. Blev distraherad. Flyttmåndag. Inte hem och inte till uppföljningen. Bara en liten trappa upp. skönt. Är lite mer för mig själv här samtidigt som de flesta bor på övervåningen. Här har jag egen dusch och toa, vilket jag uppskattar. 
 
Redan fått i ordning allt. Packat upp och redan stökat till det. Som vanligt. 
 
Hälsa
Du har varit duktig med att tolka kroppens signaler och skött om dig väl
så idag kan du faktiskt belöna dig själv med något onyttigt.
 
Say what? Ätit sötsaker hela veckan känns det som. Men det kanske var just det som var att tolka kroppens siglaner? Vad vet jag? Men ja, jag har vart duktig på att lyssna på både kroppen och mina "överhuvuden" här den senaste tiden. Lydig, minst sagt. Kanske för lydig. Tack, tugga och se glad ut. 
 
Dags för mindfullness. Hoppas ni får en bra start på veckan kära vänner. Kram. 
 
 
 


Kommentarer
Ida

Skönt att få egen toa och dusch!
Det där med sötsaker är inte farligt alls. Jag äter sötsaker varje dag ocg behöver inte ens gå upp i vikt. Är normalviktig. Man blir inte tjock av sötsaker. Man kan äta mycket mer än man tror. Bara man inte äter det ISTÄLLET FÖR MAT. DÅ blir det problem. Men utöver är ju ingen fara alls. Nu på sommaren är det ju så gott med glass och picknick och annat. Visst ska vi tillåta oss av livets goda också :-) Livet är NU. I detta ögonblick. Gör det bästa av det och njut av de små sakerna i livet. Som en god kaka, solsken, en kram eller en bra film. Kämpa på!

2013-06-24 @ 10:24:32
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Jen

Hoppas det var ett positivt resultat även om det såklart kan kännas jobbigt. Men sen när du är frisk i kroppen kan su börja jobba med att acceptera och älska den och dig själv. Förstår att du vill ha familjen hos dig :) ger ny styrka! Kramar

2013-06-24 @ 18:16:58
URL: http://thejen.blogg.se
anonym

Vem fick du som behandlare? Keep on fighting!

2013-06-24 @ 22:38:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0