Uppe med tuppen.

Godmorgon.
Har nog aldrig somnat så tidigt på midsommarafton någon gång. Men vad tusan gör det. Såg i kors. Fick i allafall gjort det viktigaste innan jag knoppade i säng. Plocka blommor. 

Jag är en drömmare. Både dagtid och nattetid. Brukar drömma otroligt mycket om nätterna. Men varje midsommar, när jag lagt sju sorters blommor under kudden, så drömmer jag ta mig fan ingen ting. Fast det kanske berodde på att jag tog den sjunde blomman från min bukett i rummet. Eller kanske är det inte meningen att jag ska träffa min prince charming. Eller så är det meningen att det ska bli en stor överraskning.
 
Hade i allafal en bra kväll innan John Blund kom och tog mig på bar gärning. Såg på film. Niceville. En riktigt, riktigt bra film! Tips. Se den! 
 
Sommarfin i håret.
 
Sju sorters blommor.
 
I säng tidigt och vaken tidigt. Var uppe och tvättade klockan halv sju (!!) Yallayalla. Vaknade med en jäkla värk i magen. Den har ballat ur den senaste tiden! Huh. Regn och rusk i dag. Så ska plöja filmer och måla. 
 
Annars? Det händer saker. I både kropp och knopp. Redan efter en och en halv vecka. Det skrämmer mig. Mycket. Kommer det fortsätta såhär? Rädd att det går för fort. Att huvudet inte ska hinna följa med. Är en jäkel på att stänga av huvudet och bara göra som jag blir tillsdagd, utan att tänka efter. Och det skrämmer mig om något. Har mycket att jobba på, men vad?
Det fungerar ju här, när jag måste och då har jag heller inte så mycket frågor och funderingar. Mitt problem är när jag kommer hem. Hem, där jag ska leva vardagen. Men samtidigt hade jag inte kommit hit om jag inte behövde.
 
För tidigt att grubbla på? Hoppas det. 
 
Snart frukost. Yoghurtfrukost idag! Ha en fin Lördag, eller vilken dag det nu är. Kram. 
 
 


Kommentarer
Anonym

Att vara rädd är inte fel. Det måste man vara för att förändringar ska ske. Men jag lovar dig att om du inte stressar utan litar på andra och stannar där tills vikten är klar, kommer tankar och huvudet också ändras. Det tar tid. Men man måstevge det tid, likaså kroppen. Inte tänka att en månad räcker. Det gör det inte. Det är bara ovant att märka att man förändras. Men det är positivt. Och när man känner sig färdig, då just då ska man stanna. Tankar är en sak, verkligheten en annan. Men det är som du säger, när man är inlagd gör man som man ska och då känns det ju som om det fungerar. Men därför ska man nöta det länge. Fr det handlar egentligen inte om vem som "lyder" bäst. Det är så enormt mycket mer. Men störa rätt är bra, för då nöter man in detta och varje sak leder en framåt. För det är ju så, att fast det känns jobbigt, är allt framsteg!

2013-06-22 @ 10:51:57
Jen

Hoppas det är bra saker som händer då sötnos :)

2013-06-22 @ 15:27:45
URL: http://thejen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0