Plättkalas.

Hamnade hos läkaren för att ta ett gäng prover i förmiddags. En stor nål i armen. Slår vad om att den satt i säkert fem minuter.. åh. "Oj, nu hamnade den liten dumt". Så fick mig ett och annat stick! Var på vippen att jag tuppde av. 
Men än lever jag. Och väl hemma var det hög tid för lunch. Vart har mina hungerkänslor tagit vägen? Jag har egentligen alltid haft kvar mina hunger och mättnadskänslor. (Så vitt jag vet..). Men på senare tid har hungern liksom försvunnit. Mättnad och aptit känner jag men ingen hunger. Lite farligt det där. 
 
Plättsug men för lat för att steka. Enkelt fixat. Klicka ut smeten på bakplåtspapper och skjuts in i ugnen i tio minuter. Och idag blev det chokladplättar. Med jordgubbsröra, kakaonibs, goji, kokos och frysta bär.
 
 
Plättkalas.
Jag tycker om plättar/pannkakor på två sätt. Antingen ska de vara degiga eller brända. Det där mellantingen smakar för..vanligt (?!) Älskade skolans pannkakor där kanterna var stenhårda. Var nog ensam om det, faktiskt! Mer till mig helt enkelt.
 
God lunch. Mätt. Nöjd. Belåten.
 


Kommentarer
J

Åh vilken smart ide! Måste testa detta för jag är lite som du ibland, för laat för orka stå där o steka dom. Hur varm ska ugnen va?

Svar: Visst var det käckt. 200grader i cirka tio min :) till de är gyllenbruna. Tog även ut och vände på dem en gång :)
Cecilia

2013-05-13 @ 16:04:08
J

Hur gjorde du dem? :)

2013-05-13 @ 17:57:27
URL: http://thejen.blogg.se
Linda

Hej,Hur e allt med dig? Jag skulle tycka d va trevligt o ses o äta lite sushi ihop en dag...Kram Linda Alingsås

Svar: Hej! :) Allt är okej. Det tycker jag med! Hur är allt med dig?
Cecilia

2013-05-13 @ 18:45:30
Linda

Jo det går väl,har du min email adress el mobil nummer kvar?Då kan du emaila mig o kanske bestämma en sushi lunch eller middag?Kram Linda

Svar: Nej, jag har nog inte kvar det! Skicka gärna igen :)
Cecilia

2013-05-14 @ 08:09:22
helene

Deegiga plättar för mig! När jag var liten skulle de dock vara svarta...

uusch - nålar!! Jg brukar alltid säga att "jag tycker det är jääätteobehagligt!", för då blir de genast så snälla och försiktiga, daltar med en :P hihi. Kram!

2013-05-14 @ 08:53:36
URL: http://helenesoderberg.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0