Att hävda sig själv.

Hej måndag.
 
Det bästa med att vara hemma; Att kunna göra lite som man vill. Jag kan ta sovmorgon om man vill och jag kan välja vilken mat jag vill. Jag kan träffa människor och jag kan sysselsätta mig på dagarna på ett sätt jag inte annars kan. 
Här kan jag även prova mig fram. Testa mina egna vingar och se vad jag går för på ett annat sätt. Ingen som står med ögon i nacken på mig och ser till att det blir sådär petigt korrekt. Här finns det utryymme för misslyckanden med även utrymme för prövningar som tar mig framåt. 
 
Allt handlar väl egentligen om det egna ansvaret. 
 
Det är svårt att göra "rätt" när många i ens omgivning gör motsatsen. Men vem har sagt att det jag ska göra är det rätta? Det som är fel för mig kanske är rätt för andra och tvärtom. Man får hitta sina egna förhållandesätt till allting. Tänka lite egoistiskt. Jag behöver detta. 
 
Stå på sig och hävda sina rättigheter. Om man så är själv eller med andra. 
Ibland behöver man blunda för världen på ett logiskt sätt. 
 
 
Äggfrukost i morses. Gott som snus. Nu är det väl dags att kurera sig inomhus så man inte blåser bort.
Hoppas ni får en bra start på veckan mina vänner.
 
Kram!
 
 
 


Kommentarer
Emma

Åh vad bra skrivet! Så himla sant det du skriver, att försöka utgå ifrån vad man själv mår bäst av :) Hoppas du får en fin kväll!

Svar: Precis!! :) Hoppas allt är bra. Kram!
Cecilia

2013-10-28 @ 17:28:21
Hanna

Precis vad jag behövde höra (läsa). Det är så svårt att göra "rätt" när friska i ens omgivning t.ex. hoppar över måltider eller äter annorlunda. Man måste liksom fokusera på sig själv, för det lönar sig. Hoppas du får en bra vecka.

2013-10-28 @ 19:42:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0