Tisdag.

Vindstilla.
 
Vart är den där stormen? Jag som var förberedd att lägga mig i soffan, i andra enden av huset, för att jag inte ville ligga så nära alla mastodontträd utanför mitt fönster. Haha. Man vet aldrig. Men jag är fortfarande en sådan där som tänker "Det där händer aldrig mig". Men plötsligt så ligger man kanske där, med ett träd över sig. Är en sådan tänkare i de flesta fall. Både bra och dåligt.
Man oroar sig inte speciellt mycket om man har den inställningen. Men samtidigt kanske man ibland är lite för blåögd. Tja, ni fattar säker vad jag menar. Och skriver jag såhär nu så lovar jag att jag kommer råka illa ut senare idag. Så jag tar tillbaka allt. Haha. Karma is a bitch. 
 
Dock är jag nog lagd åt det vidskepliga hållet. Jag menar. Varför måste en katt gå över gatan precis, precis framför mig? Det måste ändå betyda något. Och att lägga nycklarna på bordet jag jag aldrig. För jag äger inga nycklar. Haha. Slarvig som jag är. Tappat bort ett tiotal nyckelknippor. Om inte det dubbla. 
 
Plopp och saltlakritsglass.
En liten glassbild från i somras.
 
Det känns som den här bloggen börjar innehålla mer liv och mindre grubbel. Det ser jag som något jäkligt positivt! Hoppas ni får en bra tisdag mina vänner. Kram på er. 
 


Kommentarer
Elaine - Fotograf & Modell

Åh gud vad jag blev sugen på en glass från Tre Toppar nu!

2013-10-29 @ 16:59:29
URL: http://capricore.blogg.se
Hen heter A

att en katt korsar gatan betyder bara att den är på väg nånstans.... ;)

2013-10-29 @ 17:54:41
URL: http://alexjzon.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0