Skilsmässa.

Lördag.
 
Är trött på att bli sviken. Är så fruktansvärt sårbar. Skör. Men, strunt i det! Idag ska jag ha en bra dag. Blir en liten dagspermis. Många undrar varför jag inte vill åka hem, till mitt riktiga hem på permis. Finns många bakomliggande orsaker. Sjukdomen sitter i vartenda litet hörn hemma. I alla väggar och i alla rum. Har inte känt att jag vart stark nog att kunna handskas med det. För lätt att falla tillbaka! 
 
Men jag vet att man inte kan hålla på så. Någon gång måste man hem! Det är ju trots allt mitt hem. Åker dit i mitten på nästa vecka i några dagar. Och det är väl klart att det ska gå bra? 
 
Det är inte många som förstår. Nästan ingen. Knappt jag själv. Har börjat komma in i en deppfas. Nån gång ska väl den också komma. Separationsångest? Kanske. När man har levt med sjukdomen så länge så är det svårt att släppa taget. Jag menar, sen då? 
 
 
Ska börja packa iordning på rummet sen också. Lätt att skjuta sådana saker framför mig. Orkar inte ta tag i det. Tänker att det fixar sig av sig självt, eller nåt! Haha. 
Är det något ni vill läsa om föresten? Fortsätter att mala på om mina ointressanta dagar. Vill i allafall säga tack och puss för era kommentarer! :) Det värmer mitt lilla hjärta lika mycket som alltid.
 
Hoppas ni får en bra lördag. Höst ute tycker jag. Don´t like it! Deprimerande, faktiskt! Kram & Puss. 
 


Kommentarer
Elin

Åh, måste maila dig sen om en grej jag läste här nu!!!

Men hoppas att du får en härlig permis, och önskemål på inlägg... Hmm... Visst gick du på kbt förut? Skulle vilja veta hur det är, alltså, typ om det var bra och sånt? Dom jag har hört ifrån som har testat det (av många olika anledningar) har varit supernöjda. Men det beror kanske på vad man behöver hjälp med?

Svar: Ja, maila på!!! :)
Har du vart inne på att testa KBT. Jag tycker det är bra! Det är ju den formen av behandling de kör på här också. :) Att ändra tankesättet. Tycker det är grymt :)
Cecilia

2013-09-07 @ 14:25:43
Angelica

Du skriver så otroligt bra. O det är roligt att följa din resa. Har själv varit på capio i Varberg. Men kan du inte ändå skriva om vad ni gör på dagarna. Vad ni får för mat. Tankar kring att bli frisk. Kämpa på. Kram

Svar: Vad glad jag blir att du tycker det! :) Tack!! Tyckte du att det var bra här?! Och ja, visst kan jag göra det. :) Hoppas du mår bra. Kram!
Cecilia

2013-09-07 @ 16:16:12
URL: http://kampenmotanorexian.blogg.se
Angelica

Du skriver så otroligt bra. O det är roligt att följa din resa. Har själv varit på capio i Varberg. Men kan du inte ändå skriva om vad ni gör på dagarna. Vad ni får för mat. Tankar kring att bli frisk. Kämpa på. Kram

2013-09-07 @ 16:20:59
URL: http://kampenmotanorexian.blogg.se
Tjej92

Hur känner du inför att flytta till steg två? Har du fått bekanta dig med nivån innan, typ äta, träffa den personalen innan din flytt? Vad menar du med att det blir missuppfattningar och att du blir typ får höra onödiga kommentarer sagda mot dig. Är det personal eller patienter som säger det?

Ta hand om dig! Och det är bra att du själv väntar in hemkomsten innan du väljer att åka bara för att. Du vet dig bäst själv, och jag anser en stor mognad att du tar det försiktigt hem, eftersom du själv säger att det sitter i väggarna. Ta vara på den tiden du har fått i Varberg och använd den, stå på dig när saker och ting blir fel. Det växer du på i längden! Kramar

2013-09-07 @ 17:11:37
Tua Esmerald Lövdahl

Dina dagar är inte alls ointressanta :D Det är kul att läsa om dem, faktiskt! Är dock nyfiken på vad det är för mat ni får egentligen.. alltså du skriver ju ibland vad maten heter och så, men är den välkryddad och vällagad och inte direkt som skolmat? :)

Svar: Va bra att du tycker så i allafall! :D Jadå. Det kan jag skriva om. Absolut. Men kort och gott; God mat! Aningen okryddad. Men det är nog bara för att jag är van vid suuuuperkrydad. Haha. Kram!
Cecilia

2013-09-07 @ 22:06:25
URL: http://blogg.improveme.se/pavagned/
LIV

Jag skulle vilja veta hur det gick till innan du bestämde dig för just den här behandlingen. Valde du själv eller blev du rekommenderad heldygnsvård? Har du provat annan behandling tidigare och vad var bra/mindre bra med det? Jag vet att det är individuellt vad som fungerar för var och en, men det är ändå intressant att läsa hur just du resonerar.

2013-09-08 @ 09:57:56
URL: http://www.honsomlever.blogg.se
Elin

Alltså, jag har bara sagt på skämt att jag behöver kbt för min flygrädsla. Men den är inte så hemsk längre, så de tankarna har jag nu lagt på hyllan. Om de däremot skulle bli värre igen så kan jag verkligen tänka mig att testa!! :)

Aaah, mailar dig senare idag! (Min mail va lite konstig, så jag fick 13 mail nu. Bl.a. Det att du hade svarat på kommentaren! Haha!)

2013-09-08 @ 14:49:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0